korkep11

Minőség, megbízhatóság, szakértelem

Amennyiben három szóval kellene jellemezni a Síelj3000méterent, ezek lennének azok. Jómagam, mint a Síelj3000méteren – Montes Skí és Sport Klub alapítója immáron két évtizede síelek Európa, azon belül is elsősorban Ausztria síterepein. A két évtized alatt megannyi síparadicsomban és szálláson fordultam meg. Egy átlagos szezon során 100-150 napot töltünk síléceinken.
Bemutatkozunk, olvass tovább.

Ausztria legjobb, legszebb síterepei

Síeléseinket igyekszünk Ausztria legjobb, legszebb síterepeit ajánlani, kiválasztani, így már megjártuk Kaprun, Zell am See, Schladming, Saalbach lejtőit is. Tudjuk, hogy a szállás és ellátás sem egy utolsó szempont egy téli út során, ezért minden alkalommal azon vagyunk, hogy igazi minőségi hotelokat válasszunk ki, wellness szolgáltatásokkal. Hiszen tisztában vagyunk vele, hogy egy jól sikerült nap után bizony jól esik a szaunában vagy éppen a pezsgőfürdőben lazítani.

korkep12

Ismerd meg a célunk

Alapvető célunk, hogy a luxust elérhető közelségbe hozzuk a téli sportolók számára, így a hotelek csomagárait rendkívül jó ár-érték arány jellemzi. Nálunk síelés után sem áll meg az élet! Igény szerint esti szánkópartik, közös aprés sí bulik, hogy csak néhányat ragadjak ki a fakultatív programjaink közül.
Bemutatkozunk, olvass tovább.

Oktatóink a vendégekkel egy hotelban laknak, és ugyanazon síterepen síelnek, oktatnak. Így bármilyen kérdés, gond merülne fel, ránk kinn, Ausztriában is számíthat. A Síelj3000méteren oktatói többek között németül és angolul is kiválóan beszélnek. Egy külföldi síközpontban aranyat ér a magyar oktató, pontosan ezért minden síelésünk alkalmával oktatást is biztosítunk, legyen szó kezdőről vagy éppen haladóról. Mindezt korosztálytól függetlenül, és korántsem arany áron.

Hosszú évek óta oktatunk Ausztriában, megszámolni is nehéz, de munkásságom során több száz, talán ezer tanítvány vett részt oktatásainkon. Síoktatásunk során számtalan vendéget vezettünk be elsőként e csodás sport rejtelmeibe;
szerettetük meg velük a lesiklás örömét és a havas táj szépségét.

Érezd jól magad

Síoktatásunkon nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a vendég mindig jól érezze magát, s ne holmi “kiképző tábor” érzését keltsük a kedves síelni vágyóban. Különösen gyermekoktatásnál fontos szerepet tölt be a prezentáció, a látvány; őket nem akarjuk
terhelni feleslegesen a szakszavakkal és kifejezésekkel. Legyen kezdő vagy haladóbb síző, ránk mindig nyugodt szívvel számíthat!

A síoktatásról bővebben olvashatsz a Síoktatás menüpont alatt.

Filozófiánk, célkitűzésünk

A Montes Sí és Sport Klub alapvető célja a sí és egyéb sportok különböző fajtái iránt érdeklődő személyek számára sport- és szabadidős tevékenység biztosítása. Ezen túlmenően célunk sporttanfolyamok szervezése, ezen belül is a szabadidős sportok ismeretének és elsajátításának az oktatása, annak érdekében, hogy minél többen űzhessék kiválasztott sportjukat balesetmentesen, magas szinten, továbbá az egészségmegőrzés érdekében. Egyesületünk októbertől májusig ajánl síoktatással egybekötött sítáborokat Kaprun-Zell am See sírégióba, továbbá sporttanfolyamokat, síoktatásokat Salzburg tartomány és Schladming síterepein.

A Síelj3000méteren csapatával szorosan együttműködik a Montes Sí és Sport Klub illetve Egyesület. Az egyesület legfőbb célkitűzése a sísport és az egészséges életmód népszerűsítése, részben sítáborok keretében. A Síelj3000méteren nem jöhetett volna létre osztrák partnereink nélkül, különösképp gondolunk itt a szállásokra, utazási irodákra. Köszönjük a szoros együttműködést többek közt a salzburgi Unterkofler, Sauper és Lasalt családoknak, a helyi turizmus irodáknak és lifttársaságoknak. Buszos sítáborokat a Blaguss biztosítja.

ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉK

"Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen emléket a Síelj3000méteren.hu csapatának. Kaprun egyszerűen meseszép és a technikám is sokat javult. A szállás is remek volt, a hosszú napok után jól esett a wellness."

Pölöskei István