korkepstani

100 síterep

Stánicz Balázs vagyok, sokan csak Staniként ismernek. A síelést hátulgombolós koromban kezdtem csehszlovák műanyaglécekkel. A szlovák lejtők után következett Ausztria, az Alpok, a Pireneusok. Eddigi “karrierem” során közel 100 síterepen fordultam meg. Nálam a tél elképzelhetetlen hegyek és hó nélkül, megszállott, fanatikus vagyok, sokszor a pálmafás tengerparton is a hójelentéseket böngészgetem. Nálam ez nem csak munka, hanem hobbi, elhívatás, életforma. Gyertek, síeljünk együtt!

Kiváló helyismeret, télen-nyáron

Ami télen a sí és a snowboard az nyáron a kerékpár és a túrabakancs (és a kajak). A vastag fehér ruhába burkolódzó hegyeket nyárról is ismerjük. Nálunk elképzelhetetlen az, hogy a tanulót olyan pályára visszük, ami a tudását meghaladja. Tudjuk hova, mikor érdemes menni, milyen az idő, hol van a legjobb gőzgombóc, melyik pékség nyit a legkorábban. Mivel télen-nyáron a régióban vagyunk, bízd magad a helyiekre, azaz ránk!

korkepugras

 

 

evikorkep

Gyermekanimáció

Szervezett síeléseinken gyermekanimáció is elérhető! arc festés Evelinnel, érdekes játékok várnak minden gyermekre. Igény esetén kisebb vagy nem síelő gyermekeknél babysitting, gyermekfelügyeletre is van lehetőség. Nem ér rá a nagymama? Ránk számíthatsz, amíg síelsz gyermeked biztos és gondoskodó kezekben.

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉK

"Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen emléket a Síelj3000méteren.hu csapatának. Kaprun egyszerűen meseszép és a technikám is sokat javult. A szállás is remek volt, a hosszú napok után jól esett a wellness."

Pölöskei István