korkep6

Síoktatás  és snowboardoktatás Ausztriában

Élveznéd a siklást a hófedte csúcsokon, de nem tudsz síelni, boardozni? Meg szeretnéd ismerni ezt a sokak által kedvelt, nagyszerű sportot? Vagy egyszerűen csak felfrissítenéd sí tudásodat?

Jelentkezem síoktatásra

Válassz minket, ha…

  • tapasztalt és gyakorlott oktatóktól szeretnél tanulni,
  • kiscsoportos vagy magán síoktatást, snowboardoktatást részesíted előnyben
  • gyermeked sí tudását biztos alapokra szeretnéd helyezni
  • magas minőségű szolgáltatást keresel elérhető árakon.

korkep7

korkep5

Síoktatóink

Mi, a Síelj3000méteren.hu síoktatói közel húsz éve síelünk Ausztria különböző sípályáin. Egy átlagos szezonban közel 100 napot töltünk síléceinken és közel 1000 lelkes vendéget vezettünk be elsőként a síelés csodás rejtelmeibe, szerettettük meg velük a lesiklás örömét és a havas táj szépségét.

Angolul és németül is beszélünk

Angolul és németül is kiválóan beszélő oktatóként mindig a vendégek közelében vagyunk, velük egy hotelban lakunk így a kérések, felmerülő problémák esetén is tudsz hozzánk fordulni. A síoktatásaink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink a tanulást szórakozásként, ne pedig kemény munkaként éljék meg és Ausztriai síelésük maradandó élmény legyen.

Ismerd meg leendő síoktatóidat!

Megnézem

Kiscsoportos síoktatás és magán órák Ausztriában

Síoktatásokat Ausztriában intenzív, kiscsoportos és egyéni oktatás keretein belül is szervezünk. A választásnál az egyéni igényeket érdemes szem előtt tartani.

Ha a kiscsoportos, intenzív síoktatást választod, akkor 4 – 8 fős csoportokban napi 2x 1,5 (10:00-11:30-ig és 14:00 – 15:30-ig) vagy 1 x 3 órás bontásban, gyakorlott oktató mellett tanulhatod meg a síelés fortélyait. Véleményünk szerint az ennél nagyobb létszámnál nem jut kellő idő és figyelem az résztvevőkre, ezért alkalmazzuk ún. kiscsoportos síoktatás modelljét..

Teljesen kezdők és újrakezdők esetén is nagy hangsúlyt fektetünk az alapokra, hiszen ezekre a későbbi tanulás során is nagy szükséged lesz. A csoportokat lehetőségekhez mérten tudás és kor szerint osztjuk be. Ha kiemeltebb figyelmet szeretnél vagy elméletben és gyakorlatban is gyorsabban szeretnél fejlődni és tanulni, akkor neked az egyéni síoktatást ajánljuk. Határozottan jobban jársz az egyénre szabott síoktatási modellel, ha a sí tudásod vagy fejlődési sebességed eltér az adott csoportétól.

Akár a kiscsoportos akár a személyre szabott síoktatást választod a tanulási folyamatot videóra rögzítjük, így a vacsorát követően egy pohár sör, bor vagy üdítő mellett közösen tudjuk megnézni, kielemezni és értékelni a mozdulataidat. Ezt a síoktatásban még nem annyira elterjedt módszert nagyon fontos tanulási segédeszköznek tartjuk, hiszen így kívülről látod magad, könnyebb és egyszerűbb elmagyarázni az egyes mozdulatok szerepét.

Jelentkezem síoktatásra

Gyermek síoktatás és snowboardoktatás Ausztriában

Az ausztriai síoktatásokon a felnőttek mellett természetesen a gyerekeket is szívesen látjuk. Türelmes és barátságos oktatóink az elmúlt években több száz aprósággal és kamasszal szerettették meg a havon csúszást.

A gyermekek síoktatása során kiemelt szerephez jut a pedagógiai érzék, a gyerekek nyelvének ismerete, értése és használata valamint a kreativitás. Az oktatás során a felesleges szaknyelv helyett a gyerekek nyelvét használjuk és sok vizuális elemet és szemléltető eszközt használunk.

Jelentkezem síoktatásra

Síoktatás /síedzés áraink

Eltökélt szándékunk, hogy síelést mindenki számára elérhetővé tegyük és ne megfizethetetlen luxust jelentsen, ezért ausztriai síoktatás árainkat a magyar pénztárcákhoz igazítva alakítottuk ki.

Csoportos síoktatás: Akár 18 euró/nap/főtől (mindenkori ár létszám függő)

Az egyéni síoktatás árait mindig a személyes igények befolyásolják, ezért ha ez a síoktatási forma érdekel, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Síoktatás és klubtanfolyamok Salzburgban

A 2017/18-es szezonban Schladming és Salzburg tartomány síterepeire szervezünk síoktatást.

Síoktatás Salzburgban

KEZDŐBŐL HALADÓ PÁR NAP ALATT

"Korábban autodidakta módon tanultam és ez meg is látszott a technikámon. Balázsnak köszönhetően néhány nap alatt rengeteget fejlődtem. Köszönöm a türelmet és a remek oktatást, jövőre még visszatérek."

Szentirmai Dalma