Írj nekünk!

Ha bármilyen kérdésed lenne a síeléssel, csomagajánlatokkal, kölcsönzéssel vagy szállásokkal kapcsolatban, írj az alábbi űrlapon keresztül!

Kapcsolatfelvétel

E-mail: info@sielj3000meteren.hu

Mobil (AUT): 00 43 650 623 6819  (viber, whatsapp is!)

 

modul2 modul3

 

Montes Ski & Sport Klub

Síelj3000méteren Síelés  – szállásközvetítés – szobakiadás

Stánicz Balázs Kleinunternehmer 

 

Sport Klub: Székhely: H-9407 Sopron, Nefelejcs u. 36. – Bírósági bejegyzés száma: Pk.T.60.153/2009/4.  Székhely Ausztria: 5710 Kaprun, Kirchgasse 14.

A foglalásokra az Osztrák Hotelszabályzat (stornó esetén is) van érvényben, kiegészítve az adott hotel szabályzatával. Osztrák hotelszabályzat német nyelven elérhető itt. 

Amennyiben a csomag síbérlettel került megrendelésre, úgy a síbérlet lemondására a helyi lifttársaság szabályzata van érvényben. A síbérlet összegét baleset esetén arányosan visszatérítheti a lifttársaság. Ehhez orvosi igazolás szükséges. Továbbá visszatérítésre jogosult a vendég, amennyiben a liftek nem üzemelnek. Általában “Gutscheinet” állít ki a liftársaság, ami az adott illetve következő szezonban felhasználható. 

Az adott hotel szabályzata elérhető a hotelok honlapján. 

Tarts velünk nyáron is ! Adriafun Kajak&Szállás az Isztrián – Stanicz Turisticka Agencija Porec/Makarska, OIB: 23189264030

Légy Klubtag, csatlakozz a Síelj3000méteren világához, a Montes Sí és Sport Klubhoz. Információ és tagfelvétel online.

 

default image

KEZDŐBŐL HALADÓ PÁR NAP ALATT

"Korábban autodidakta módon tanultam és ez meg is látszott a technikámon. Balázsnak köszönhetően néhány nap alatt rengeteget fejlődtem. Köszönöm a türelmet és a remek oktatást, jövőre még visszatérek."

Szentirmai Dalma 2014-09-29