korkep6

Síelés Ausztriában

Élveznéd a siklást a hófedte csúcsokon, de nem tudsz síelni? Meg szeretnéd ismerni ezt a sokak által kedvelt, nagyszerű sportot? Vagy egyszerűen csak felfrissítenéd sí tudásodat? Közös síelés és snowboardozás.

Jelentkezem síoktatásra

Válassz minket, ha…

  • tapasztalt és gyakorlott oktatóktól szeretnél tanulni,
  • kiscsoportos vagy magán síoktatást részesíted előnyben
  • gyermeked sí tudását biztos alapokra szeretnéd helyezni
  • magas minőségű szolgáltatást keresel elérhető árakon.

korkep7

korkep5

Csapatunk

Mi, a Síelj3000méteren.hu síoktatói közel húsz éve síelünk Ausztria különböző sípályáin. Egy átlagos szezonban közel 100 napot töltünk síléceinken és közel 1000 lelkes vendéget vezettünk be elsőként a síelés csodás rejtelmeibe, szerettettük meg velük a lesiklás örömét és a havas táj szépségét, részint osztrák síiskolákkal karöltve.

Angolul és németül is beszélünk

Angolul és németül is kiválóan beszélő szervezőként/közvetítőként mindig a vendégek közelében vagyunk, velük egy hotelban lakunk így a kérések, felmerülő problémák esetén is tudsz hozzánk fordulni. 

 

 

Gyermek síelés

Közös síelés és snowboardozás, oktatások részint helyi (osztrák) síiskolákon keresztül.

Az ausztriai síoktatásokon a felnőttek mellett természetesen a gyerekeket is szívesen látjuk. Türelmes és barátságos oktatóink az elmúlt években több száz aprósággal és kamasszal szerettették meg a havon csúszást.

A gyermekek síoktatása során kiemelt szerephez jut a pedagógiai érzék, a gyerekek nyelvének ismerete, értése és használata valamint a kreativitás. Az oktatás során a felesleges szaknyelv helyett a gyerekek nyelvét használjuk és sok vizuális elemet és szemléltető eszközt használunk.

Jelentkezem síoktatásra

 

 

default image

ÉLETRE SZÓLÓ EMLÉK

"Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen emléket a Síelj3000méteren.hu csapatának. Kaprun egyszerűen meseszép és a technikám is sokat javult. A szállás is remek volt, a hosszú napok után jól esett a wellness."

Pölöskei István 2014-09-29