korkep11

Minőség, megbízhatóság, szakértelem

Amennyiben három szóval kellene jellemezni a Síelj3000méterent, ezek lennének azok. Jómagam, mint a Síelj3000méteren – Montes Skí és Sport Klub alapítója immáron két évtizede síelek Európa, azon belül is elsősorban Ausztria síterepein. A két évtized alatt megannyi síparadicsomban és szálláson fordultam meg. Egy átlagos szezon során 100-150 napot töltünk síléceinken.
Bemutatkozunk, olvass tovább.

Ausztria legjobb, legszebb síterepei

Síeléseinket igyekszünk Ausztria legjobb, legszebb síterepeit ajánlani, kiválasztani, így már megjártuk Kaprun, Zell am See, Schladming, Saalbach lejtőit is. Tudjuk, hogy a szállás és ellátás sem egy utolsó szempont egy téli út során, ezért minden alkalommal azon vagyunk, hogy igazi minőségi hotelokat válasszunk ki, wellness szolgáltatásokkal. Hiszen tisztában vagyunk vele, hogy egy jól sikerült nap után bizony jól esik a szaunában vagy éppen a pezsgőfürdőben lazítani.

korkep12

Ismerd meg a célunk

Alapvető célunk, hogy a luxust elérhető közelségbe hozzuk a téli sportolók számára, így a hotelek csomagárait rendkívül jó ár-érték arány jellemzi. Nálunk síelés után sem áll meg az élet! Igény szerint esti szánkópartik, közös aprés sí bulik, hogy csak néhányat ragadjak ki a fakultatív programjaink közül.

Itt vagyunk a régióban, magyar képviselet a síelés alatt. Így bármilyen kérdés, gond merülne fel, ránk kinn, Ausztriában is számíthat. A Síelj3000méteren csapata többek között németül és angolul is kiválóan beszélnek. 

Hosszú évek óta Ausztriában töltjük a teleket, insider tippek !

Érezd jól magad !

 

 

Filozófiánk, célkitűzésünk

A Montes Sí és Sport Klub alapvető célja a sí és egyéb sportok különböző fajtái iránt érdeklődő személyek számára sport- és szabadidős tevékenység biztosítása. Ezen túlmenően célunk sporttanfolyamok szervezése, ezen belül is a szabadidős sportok ismeretének és elsajátításának az oktatása, annak érdekében, hogy minél többen űzhessék kiválasztott sportjukat balesetmentesen, magas szinten, továbbá az egészségmegőrzés érdekében. Egyesületünk októbertől májusig ajánl  sítáborokat Kaprun-Zell am See sírégióba.

A Síelj3000méteren csapatával szorosan együttműködik a Montes Sí és Sport Klub illetve Egyesület. Az egyesület legfőbb célkitűzése a sísport és az egészséges életmód népszerűsítése, részben sítáborok keretében. A Síelj3000méteren nem jöhetett volna létre osztrák partnereink nélkül, különösképp gondolunk itt a szállásokra, utazási irodákra. Köszönjük a szoros együttműködést többek közt a salzburgi Unterkofler, Sauper és Lasalt családoknak, a helyi turizmus irodáknak és lifttársaságoknak. Buszos sítáborokat a Blaguss biztosítja.

default image

KEZDŐBŐL HALADÓ PÁR NAP ALATT

"Korábban autodidakta módon tanultam és ez meg is látszott a technikámon. Balázsnak köszönhetően néhány nap alatt rengeteget fejlődtem. Köszönöm a türelmet és a remek oktatást, jövőre még visszatérek."

Szentirmai Dalma 2014-09-29