korkepstani

100 síterep

A síelést hátulgombolós koromban kezdtem csehszlovák műanyaglécekkel. A szlovák lejtők után következett Ausztria, az Alpok, a Pireneusok. Eddigi “karrierem” során közel 100 síterepen fordultam meg. Nálam a tél elképzelhetetlen hegyek és hó nélkül, megszállott, fanatikus vagyok, sokszor a pálmafás tengerparton is a hójelentéseket böngészgetem. Nálam ez nem csak munka, hanem hobbi, elhívatás, életforma. Gyertek, síeljünk együtt, nagyszerű csomagajánlataink (wellness, síbérlet, szállás, ellátás) vannak a Kaprun-Zell am See régióra.

Kiváló helyismeret, télen-nyáron

Ami télen a sí és a snowboard az nyáron a kerékpár és a túrabakancs (és a kajak). A vastag fehér ruhába burkolódzó hegyeket nyárról is ismerjük. Tudjuk hova, mikor érdemes menni, milyen az idő, hol van a legjobb gőzgombóc, melyik pékség nyit a legkorábban. Mivel télen-nyáron a régióban vagyunk, bízd magad a helyiekre, azaz ránk!

korkepugras

 

 

 
Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

default image

KEZDŐBŐL HALADÓ PÁR NAP ALATT

"Korábban autodidakta módon tanultam és ez meg is látszott a technikámon. Balázsnak köszönhetően néhány nap alatt rengeteget fejlődtem. Köszönöm a türelmet és a remek oktatást, jövőre még visszatérek."

Szentirmai Dalma 2014-09-29