Hochkönig kellemes sípályái, modern liftjei minden korosztály számára ideálisak. Lankás tanulópályák várják a kezdőket Maria Almban, Mühlbachban és Dientenben, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, síelőkről vagy snowboardosokról. Ha idilli környezetben szeretnél síelni tanulni, úgy remek választás lehet, ráadásul a panoráma sem utolsó a Hochkönig hegység háromezreseivel.

Modern hóágyúrendzer és sok természetes hó gondoskodik a méteres hóról. Mozgójárdás tanulópályák, szép kilátás és hóbiztosság, ez jellemzi a salzburgi régió sípályáit. A kezdőpályák  Mari Amban 1000 méteren, azaz hóbiztos magasságban fekszenek könnyedén elérhetők. Fekvéséből kifolyólag még későtavasszal is ideális feltételeket kínál. Külön kiemelnénk Mühlbach kék pályáját, ahol mindenki tud síelni, kabinossal gyorsan megközelíthető

Több évtizede síelünk a Salzburg régió sípályáin, ismerjük a régió minden egyes lejtőjét, így ránk bátran hagyatkozhatsz. Felfrissítenéd tudásodat vagy először állnál lécen? Bátran keress minket. Síoktatásról bővebben itt olvashatsz.

Jelentkezem síoktatásra

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

© 2014. Síelj3000méteren.hu | Síelés Ausztriában
Top
Kövess minket: