Pünkösdkor is megyünk síelni, no nem csak síelés lesz, hanem megannyi program (akár síelés nélkül is lehet foglalni). Sok kérdést kaptunk, ezért gondoltuk létrehozunk egy amolyan pünkösdi kisokost. Pünkösdi síelés és wellness-aktív hosszú hétvége infók itt

 

Lesz hó, ilyenkor?

A Kaprun gleccser július 24-ig üzemel, eddig lehet síelni, tehát hó biztosan lesz, erre garancia a gleccser, a nagy magasság, az északi fekvés és mindezeknek köszönhetően a speciális mikroklíma.

De beszéljenek helyettem a képek:

2010 május 19-20.

2015 Pünkösd

2014 május vége

 

Melyik felvonók és pályák mennek?

  • Panoramabahn nyolcszemélyes kabinos
  • Langwiedbahn négyüléses
  • Gletscherjet 3+4 szuper felvonó (tízfős kabinos és nyolcüléses)
  • Maurer gleccserlift
  • Kitz gleccserliftek
  • Magnetköpf gleccserlift
  • Sonnenkar ülőfelvonó

Hivatalosan az Alpincenterig lehet majd lecsúszni és a fenti felvonók melletti sípályák üzemelnek, tehát szám szerint: 5-ös feketék, 1-es, 1a, 4-es pályák, 3-as pályák és és és…. Vagyis egy egész jó kis pálya és liftkínálat, a tavalyi évhez képest sokkal több felvonó és pálya lesz nyitva, akkor az építkezések miatt volt erősen korlátozott az üzemmód, ilyen idén nem lesz.

Síelés utáni programok

Mivel ilyenkor este kilenckor is világos van, ezért síelés után még nagyon sok mindent lehet csinálni… A völgyben csodás tavasz, minden virágzik és búja zöldek a rétek a völgyek. Kerékpározás vagy túrák és megannyi világszínvonalú attrakció, Krimml vízesés, Siegmund Thun szurdok, Zelli tó (hajókázás), kabinozás a Schmitten panorámahegyre, Grossglockner alpesi út… Mindezek az árban, hiszen a Zell-Kaprun kártyával, amit a szálláshoz adunk mindezen attrakciók teljesen ingyen vagy kedvezménnyel (pl Grossglockner út) látogathatók. A Zell-Kaprun kártya május 15-től érvényes

“Új hotel” Pünkösdre, wellness és remek konyha

Tavaly ***-os hotelban voltunk, idén váltunk a még nagyobb kényelemért, egy kis wellness a hotelban a síelés után vagy úszás a síelés előtt? Mindez Kaprun központjában, közel a sípályákhoz.

 

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

© 2014. Síelj3000méteren.hu | Síelés Ausztriában
Top
Kövess minket: