Egy napfényes-porhavas gleccsersízésre invitálunk; 100% hógarancia, síelés hóbiztos gleccserpályákon, magyar síoktatás, magyar képviselet 3 vagy 4 csillagos hotelek, szauna, wellness. Egy igazán szuper ajánlat Ausztria egyik prémium sírégiójába, ahol garantált a hó és az élmény ! Az őszi szünetben, iskolákban szünet, kiváló gyermekes családoknak (is). Hosszabbítás, pl. előbbi érkezés megoldható.

Hagyd otthon a szürke-ködös hétköznapokat és élvezd a friss havat és a napsütést 3000 méterrel a dolgok felett a kapruni gleccseren.

kaprunnovember

Kaprun ősszel

Jelentkezem

Időpont: 2014 október 23-26 és október 30-november 2. (csütörtök-vasárnap).
Idén az október 23-i hosszú hétvégének köszönhetően két turnus lesz (az iskolákban már az is szünet). Hosszabbítás mindegyik ajánlat esetében megoldható, garantáltan jó árakon.

A következő ajánlatok közül válogathatsz:

kaprun

Exkluzív wellness hotel**** Kaprun központjában

Kaprun egyik legjobb négycsillagos hotele nagyon szép szobákkal, suite-okkal, remek konyhával, nagyszerű wellness-szel és kedves személyzettel. Minőség elérhető áron! Bővebb infó és jelentkezés ide kattintva!

lukashotellead

Patinás hotel***

Háromcsillagos patinás hotel, egyedi bájjal nagyszerű áron;4 nap 3 éjszaka 3 nap síelés, félpanziós ellátás, szauna 159 eurótól (gyerek), felnőtt: 266 euró. Bővebb infó és jelentkezés ide kattintva

Jelentkezem

Nézd meg tavalyi galériánkat, győződj meg a remek hóviszonyokról !

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

© 2014. Síelj3000méteren.hu | Síelés Ausztriában
Top
Kövess minket: