Egy napfényes-porhavas gleccsersízésre invitálunk; 100% hógarancia, 140 km pálya, síelés hóbiztos gleccserpályákon, magyar síoktatás, magyar képviselet 3 vagy 4 csillagos hotelek, szauna, wellness. Egy igazán szuper ajánlat Ausztria egyik prémium sírégiójába, ahol garantált a hó és az élmény ! Mindez Karácsony előtt, élvezzük együtt Zell am See varázslatos sípályáit (az egyik legszebb síterep Ausztriában) vagy a széles gleccserpályákat. Adventi hangulat a csodás zelli óvárosban…

Hagyd otthon a szürke-ködös hétköznapokat és élvezd a friss havat és a napsütést 3000 méterrel a dolgok felett a kapruni gleccseren és Zell am See-ben.

Jelentkezem

Időpont: 2014 december 11-14. (csütörtök-vasárnap)
Hosszabbítás mindegyik ajánlat esetében megoldható, garantáltan jó árakon.

A következő ajánlatok közül válogathatsz:

th9

Nagyszerű wellness hotel**** Kaprunban

Nagyszerű wellness hotel Kaprun központjában. Sokak által dicsért remek konyha, nagyvonalú wellness, kedves személyzet. Síbusz a hoteltől! Minőség elérhető áron! Bővebb infó és jelentkezés ide kattintva!

lukashotellead

Patinás hotel***

Háromcsillagos patinás hotel, egyedi bájjal nagyszerű áron;4 nap 3 éjszaka 3 nap síelés, félpanziós ellátás, szauna 159 eurótól (gyerek), felnőtt: 266 euró.Bővebb infó szeptemberben!

Jelentkezem

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

© 2014. Síelj3000méteren.hu | Síelés Ausztriában
Top
Kövess minket: