Figyelem, akinek nem jó a Húsvét úgy a Május 1-i hosszú hétvégén is megyünk

****-os kapruni wellness hotel és ***-os hotel egyaránt !

Egy napfényes gleccsersízésre invitálunk; 100% hógarancia, síelés Kaprunban és Zellben, magyar síoktatás, magyar képviselet 3 vagy 4 csillagos hotelek, szauna, wellness. Egy igazán szuper ajánlat Ausztria egyik prémium sírégiójába, ahol garantált a hó és az élmény ! Hosszú hétvége, az iskolákban szünet, a munkahelyeken szabadnap, hosszabbítás megoldható!

Figyelem, a gleccseren április második felében éri el a hóvastagság a maximumát, sokkal több hó van, mint decemberben vagy éppen az őszi szünetben. Az összes felvonó és sípálya üzemel ilyenkor !

Időpont: 2014 április 18-21. (péntek-hétfő)

Hosszabbítás mindegyik ajánlat esetében megoldható, garantáltan jó árakon.

A következő ajánlatok közül válogathatsz:

lukashotellead
Patinás hotel*** remek áron

Háromcsillagos patinás hotel, egyedi bájjal nagyszerű áron; síbusz közvetlenül a hotel elől indul, pályák 5 percre autóval. 4 nap 3 éjszaka 3 nap síelés, félpanziós ellátás, szauna-wellness, 140 km pálya, gleccsersí 167 eurótól (gyerek), felnőtt: 279 euró. Bővebb infó és jelentkezés ide kattintva


hotellead3csillag
Új építésű hotel***

Új építésű hotel szép szobákkal, nagyszerű konyhával versenyképes áron. Síbusz a hotel közelében, pályák 5-6 percre autóval. 4 nap 3 éjszaka 3 nap síelés, félpanziós ellátás, szauna-wellness, 140 km pálya, gleccsersí 195 eurótól (gyerek), felnőtt: 338 euró. Bővebb információ és jelentkezés ide kattintva.


georghotel

Négycsillagos hotel - pályaszállás

++++ Négycsillagos szállás&csomag ajánlat hamarosan ++++

Bájos hotel**** Zell am See-Kaprunban, közel a sípályákhoz és a liftekhez. Wellness-el, remek konyhával, kilátással a zelli tóra. Minőség elérhető áron!

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

© 2014. Síelj3000méteren.hu | Síelés Ausztriában
Top
Kövess minket: