Természetesen idén is célba vesszük a csodás Kaprun & Zell am See sírégiót.

Tavaly csodás havunk volt, igaz még előszezonnak számít, de már akkor is méterekben mérték havat. Egyik kedves vendég fogalmazott úgy: Balázs, ha csak fele ennyi hó lenne, én már annak is örülnék!

Néhányan kérdezték, hogy miért nem Karácsony tájékán megyünk. Erre a következő a válaszom. Karácsonykor valósággal megrohamozzák a síelők és a hódeszkások az osztrák síterepeket, mondhatni ez az első főszezon a téli idény során.

Ilyenkor, a Mikulás és Karácsony között félúton azonban még bőven van hely a pályákon és játszótér azokon kívül. Nem kell hatalmas tömegtől és a felvonók előtt hosszan kígyózó soroktól tartani.

December 10. és 13. között valóban miénk a hegy, tavaly is nem egyszer érezte azt az ember: Héé, csak nem a saját síparadicsomomban síelek ?!

Zell am See-ben a síelés után sem áll meg az élet; gyönyörű sétákat lehet tenni Zell am See óvárosában, a Zelli tó partján (kiépített sétány). Megcsodálhatjuk a Zell am See-i adventi vásárt, elmehetünk a kapruni várba, kedvünkre vásárolgathatunk a helyi üzletekben.

Kicsit “sportosabbnak” meleg szívvel ajánlom az esti szánkózást, amit minden évben meg szoktunk rendezni, és eddig mindig nagy sikert aratott.

Egyszóval, ha síelés, besízés, wellness akkor gyere velünk és csússzunk együtt !

Apropó, síoktatás is lesz, így a kezdők és újrakezdők is bátran jelentkezhetnek.

3 síterep – 140 km pálya – csodás kilátás – wellness ;  ez a decemberi besíelésünk.

Szólj hozzá!

*

Az e-mail címed nem fog megjelenni.

© 2014. Síelj3000méteren.hu | Síelés Ausztriában
Top
Kövess minket: